Ditt innehåll här

Inget bloggande på 3 veckor

Imorgon åker jag på konfaläger till Stockholm i näsatn 3 veckor. Är riktigt taggad men jag kommer sakna alla hemma så in i fhlqekjrrbhöerh!!! Man förstår inte hur mycket kompisar och familj betyder egentligen tror jag.. i vintras innan jag åkte till Thailand var det farväl och då grät jag och Fanny som om vi aldrig skulle se varandra igen, denhära gången var det nära på tårar men vi skärpte till oss! Hahaha..
Jag älskar er, alla mina underbara bästa särkompisar! ♥
det kanske blev lite mycket...?
/elin♥

City with Hanniii

Heldag med Hanna på stan idag, alltid lika kul, vi två förbränner verkligen allt vårat magfett efter en dag tillsammans, vi skrattar verkligen hela tiden och har jämt kul. Istället för att ta bussen hem till Hanna sen skulle vi gå, om vi två hade varit vanliga normala människor hade det tagit oss 10 minuter, men nu när vi är som vi är tog det hela 50 minuter... fråga oss inte vad vi gjorde!
/elin♥

Skolavslutning 2010

Här kommer lite bilder från skolavslutningen i torsdags.
/elin♥

Sommarlov

Man kan ju verkligen säga att jag, Emma och Clara har haft ett riktigt sommarlovsmys i det regninga, blåsiga vädret. Igår spelade vi spel och åt tacos och kollade på Remember me, New Moon, Dear John. Medans Clara hade somnat för länge sen låg jag och Emma och grät som två... ja vet inte vad till Dear John. På morgonen sen när vi vaknade bäddade vi ner oss i soffan igen och kollade på ännu en till film, Wallander Arvet.

Mina planer idag var att jag hade tänkt att packa men jag har inte kommit så långt. Ikväll blir det grill och mys hos Sandra.
/elin♥

Skolavslutning

Imorse kom Hanna till mig och vi fixade oss till avslutningen. Efter avslutningen så gick vi ett gäng till jensen's bøfhus och käkade.
Nu ska jag och Hanna åka och handla till grillningen ikväll.
Massor av bilder kommer nog ikväll om jag orkar. hihi. Ha en bra kväll!
/elin♥

Onsdag

Jag måste vara grymt trött...skoltrött? somnade på bussen igår och i soffan nyss. Tur att det är skolavslutning imrogon! Wiieee!! Äntligen sommarlov och det kommer bli en så jäkla bra sommar. Om en vecka åker jag till Stockholm på konfa-läger i nästan tre veckor. Kommer blir så himla kul.
Nu ska jag sova enligt mig men det kommer endå aldrig bli så eftersom jag kommer fassna vid datorn och sen måste jag duscha och skit. Fast NEJ nu ska jag duscha och sen SOVA!! ja.. ni kanske märker att jag har lite damp.
GodNatt
/elin♥

Trötter

Idag åkte jag longboard till skolan, herreguuud vad jobbigt det var. Sen åkte jag upp på stan också och mötte Clara och Anchi. Jätte länge sen jag träffade dom efterlängtade bajskottarna. Bussen hem från stan var jätte skön somnade flera gånger om och vaknade med ett ryck varje gång och trodde att jag hade missat min busshållsplats.
/elin♥

Hittade nästan allt det jag sökte och lite mer..

Efter stan tvingade Sandra mig att se ''pirates of the caribbean'' som jag aldrig har sett... fast det blev inte så lyckat eftersom jag somnde.
/elin♥

Måndag

Tre dagar kvar i skolan!

Vi fick välja mellan att åka till Rosta-gärde och kolla på fotboll mellan evleverna och lärarna eller att sitta kvar i skolan. Nästan alla sitter just nu i bilden vid en dator. Vi dunkar musik och slutar om 20 minuter. Sen ska jag, Cajsa och Sandra åka upp på stan och kolla lite. Vill köpe en heldress, bikini och örhängen. Vi får väl se om jag hittar något.


bild från claras sommarstuga för ett år sedan..♥

/elin♥

Söndag

Imorse kom familjen insjungandes med paket. Jag fick min efterlänktade longboard, pengar och kläder.
Nu har släkten varit här hela dagen och jag har åkt jätte mycket på min nya longboard! Så sjukt kul är det, man bara glider fram, heeelt underbart. Har åkt omkring i hela Björkhaga och förut stack jag ut med den och rullade hem till Fanny. Kommer inte kunna gå imorgon, jag kommer ha träningsvärk i vaden!
/elin♥

Guldvärt

Denhära helgen har varit guldvärd hittills, i fredags var vi tjejer hos Cajsa och hade våran såkallade ''ketchkväll''.

Idag åkte jag, Fanny och Sandra till kumlabadet. Vi hade sjukt kul därborta efter lite pinsamma insedenter! HAHA ja kanske inte ska gå in på detaljer. Lägger upp ett fåtal av alla de bilder och filmer som vi tog.
Ikväll har vi tjejer firat min födelsedag med grill, prat och mys hemma hos mig. Men nu är jag jätte trött och ska nog sova.


/elin♥

00.00

Nu är klockan 00.00 och det är Söndag.. de betyder min födelsedaag wiiee!
/elin♥

Studenten

åhh vad avendsjuk jag är på alla som tar studenten idag! Jag och mamma satt utanför gottis med glas och kollade på alla med vita mössor som hoppa och skrek av glädje och festade för fullt och dom visste.. nu är skolan slut och det verkliga livet börjar. Jaja om fyra år äre jag som står där!
Och slutligen Nisse Solsken som är en liten gammal gubbe som var jätte glad och gick och vinkade till alla studenter och så fick han blommor och nallar..supergullig
/elin♥

Torsdag

Määäääääääääääää shikendiaaa maammaiissaaivaamissimuuuu hääämaaaummhäää ämajahhaaa



Köpte ett linne på Monki och cykelbyxor med spetts på ginatricot. Härligt med rea överallt.




/elin♥

Marknadsafton

Är hemma hos Hanna en snabbis för att hon ska hämta pengar sen ska vi cykla upp på stan och möta Cajsa och sen vimla runt på stan - marknadafton.

Ha en fortsatt bra dag!




/elin♥


En vanlig konversation med Fanny...

och nästan alla gubbar rör sig också... hahah!
/elin♥

Underbar dag

Hoppas att vädret fortsätter såhär, då kommer man bli jätte brun innan sommarlovet ens har börjat.
Låg och sola med Hanna idag efter skolan i tre timmar hur skönt som helst, och det gav ju finfina resultat.
/elin♥

Säsongsfinal

Nu får vi klara oss utan Desperate Housewives ett tag...
3 minuter kvar till start!
/elin♥

1 juni

Jag är inte lat jag bara chillar.

Jag är ju faktiskt medlem i Mc klubben, men nu var det min sista födelsedagspresent från dom...deprimerande.
/elin♥

RSS 2.0