Ditt innehåll här

Fredag i Thailand

God Jul i efterskott!

Jul afton spenderades på hotellet med en god buffé och sjukt tråkiga uppträdanden! Sen gick vi och några andra svenska killar från hotellet till en helt sjuk bar med allt folk man kan tänka sig även fast det inte var många där alls! Såklart glömde jag lägga över alla bilder från middagen och från resten av kvällen/natten så datorn så nu får nöja er med ett vanligt inlägg:) + att jag har 8465034875 byggbett!

ha det bra!


/elin♥

 


Fredag i Thailand

God Jul i efterskott!

Jul afton spenderades på hotellet med en god buffé och sjukt tråkiga uppträdanden! Sen gick vi och några andra svenska killar från hotellet till en helt sjuk bar med allt folk man kan tänka sig även fast det inte var många där alls! Såklart glömde jag lägga över alla bilder från middagen och från resten av kvällen/natten så datorn så nu får nöja er med ett vanligt inlägg:) + att jag har 8465034875 byggbett!

ha det bra!


/elin♥

 


Onsdag i Thailand

Heej allihopa mer lik en papparkaka:D

På dagarna slappar vi mest och det finns väl inte så mycket mera att säga att man gör. Lägger upp lite bilder istället:D Imorgon är det jul afton, känns INTE som det iallafall.

Nu har jag hunnit fått 500 mygbett så nu ska jag dra.






OBS!!!!! Haha det är jag som tar kortet och håller samtidigt!!










/elin♥

Måndag i Thailand

Nu har vi varit här i 3 dagar, älskar hotellet, restaurangerna, värmen, poolen, havet och allt. Allt är så himla underbart. Just nu är det molnigt så jag passar på att sätta mig vid datorn lite. Jag tänkte lägga upp lite bilder istället för att skriva massa. :)






poolen

under vattnet

inhandlat

skåååål

vattenmelon shake



eeeuuuw en kackelacka:S



thai pankaka med banan och nutella! Sjukt gott:D

världens snyggaste moppe! haha snyggare i värkligheten:D


Det var allt för mig! Kommer mer bilder någon annan dag.

/elin♥

Thailand!!!!(#'

Nu är jag framme i Bankok (thailands huvudstad) jag kommer nog vara väldigt trött ikväll för jag sov bara 10 minuter på flyget! Nu sitter vi i ett rum och smaskar på lite god frukt och dricka, jag blev så glad för jag har hittat ett uttag och internetanslutning:)

Vi ligger 6 timmar före så det är morgon här nu, om 30 minuter är det boarding till flyget till Krabi, sen vidare med taxi, båt och taxi ennu en gång. Så några timmars resetid är det kvar. Länktar verkligen tills vi ska checka in på hotellet och byta om och gå ner till restaurangen och äta lunch! Jag vet redan vad jag ska ha, PadThai!!!!! :D

Haha nu skrev michaela att det är natt och 20 minus! Här är det morgon och säkert 25-30 grader och solen har inte ens gått upp! Det är typ 50 graders skillnad! Helt sjukt.


här har vi mej efter en dag i thailand(a' hahah!!!



Btw! Jag har  lock för öronen:o skit jobbigt!!!!!




/elin♥


Thailand

Hej då allihoppa, nu drar jag till Thailand i 3 veckor.

Ha det bra hemma kalla sverige.

Kommer sakna alla SJUK mycket, pussss<3




/elin♥

Onsdag

Okej, klockan är 00.04 nu med allt hände på onsdagen så vi säger att det är onsdag;)

Idag har det hänt mycket skoj som vanligt, bowlade idag med klassen! Ägde ut alla!

Sen tog jag, emma och clara bussen hem till anchi och så hade vi julklappsbyte, jag fick claras julklapp! Det är lite svårt att beskriva men fint var de!! tack clara!!:* Vi Gick ut och lekte och åkte pulka i snön! Så himla skönt och roligt och verkligen känna sig liten! Kom hem runt halv 10 så har inte varit hemma så länge, har faktiskt packat klart nästan allt nu, bara lite småsaker kvar sen har jag också påbörjat att fixa musik till både ipoden och mobilen!! DET TRÅKIGSTE SOM FINNS!!!! Nu är klockan 00.08 och det har bara gått 4 minuter! Jag är ganska snabb ju:D


bowlingskor är såååå heta!!!

snygga poser...




Haha älskar videon! Ett bra hejdå också:D<3


/elin♥

Hahahahaha


Tisdag

För cp dag idag, 8.30 började vi och även våran efterlänktade pepparkakshusbakning! Vi gjorde vårt eget och inga färdiga delar lixom! Haha så sjukt misslyckat men endå coolt. Sen åkte jag upp på stan med cajsa en anabbis, ville gå och kolla hur jag skulle göra med mina wesc hörlurar, för ena luren åker ner-.- Jag fick ett par helt nya och färg fick jag välja också så det fick bli ett par lila!

And then.. buss hem till sandra där också fanny va, vi bakade bullar och drck JULMUST!!! mums! Garva de gjorde vi ockå en hel del!!! Sen skulle dom dra till stallet så nu sitter jag hemma i min nya mysdress och ska snart kolla på andra avenyn.










/elin♥


Don't worry be happy!!!!!!:D

Beskedet kom precis om jag är laktos eller inte och det var negativt så jag är INTE laktos!!!!!!
Jag är jätte glad!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


       



/elin♥

Måndag

Michael Jackson - The Definitive MegaMix på 56 minuter har jag snart lyssnat klat på. En perfekt låt att lyssna på när man sitter vid datorn.

Skola som vanligt idag och sen följde sandra med mig hem, när vi stog och väntade på bussen så fick sandra en idé! Att vi skulle baka bullar så vi gick till lidl och köppte jäst. Ett jäst paket kostar 0.99:- där,, fast varför inte 1:- lixom? Dom avrundar ju endå upp till 1:- Hon va hemma hos mig till 16.oo eftersom hon inte hade några nycklar. Sen åkte hon till stallet och nu är hon hemma igen, ingen av oss har egentligen ork att baka bullar så vi skiter i det. Fast nu håller hon på att övertala mig i alla fall tror jag.





/elin♥

Lördag

Godmorgon:)

En lördag fullsmeckad med saker att göra.. städa/packa/fixa musik/duscha/fixa sig/flumma med cpbarnen:)(L)
Plockar fram massa småsaker till thailand och så har man datorn på samtidigt,, de är lätt att man fassnar! (a'







/elin♥

ERIK!!!!!!!!!!!!!

JAG ÄLSKAR ERIK!!! HAN ÄR SÅ JÄVLA BÄST!!!! MIN ÄLSKLING VANN!!!!!!!!!!!


Rösta på Erik!!!!:D<3




Idol

Åhh jag är så avendsjuk på julia som just nu sitter i globen och ser allt live! Och här hemma sitter jag med datan i knät och äter chips framför en tv! Fast jag jag ska ringa och rösta typ 100 gånger på erik för jag dmpar om inte han vinner!!!!

Fredag

Fredag,fredag,fredag åh vad jag älskar fredagar! Skolan soft kollade på lucia på morgonen, så fint och det lät jätte bra hade gåshud över hela kroppen! Sen efter skolan åkte jag upp på stan och träffade mamma på hälls och fikade en saffransbulle och drack en cola sen gick vi till frissan klockan 15.oo och klippte och slingade håret, bort med all utväxt och slitna toppar!!!! Nu känns det jätte bra, luktar så himla gott önskade man typ kunde spela in lukten och lägga in som ett youtube klipp och lägga in.









/elin♥


Torsdag

Kom nyss hem från skolan, sista provet hade vi idag, så himla skönt och ha allt avklarat! Och imårgon är det fredag och sen är det helg! Guuu va skönt och sen är det bara måndag, tisdag kvar som är vanliga dagar sen på onsdagen ska vi kolla å film och bowla och på torsdagen städa, fixa och pyssla,, myyysigt. Sen är det en 18:e december avslutning och alla andra som kommer sitter i filadelfia kyrkan och lyssnar på julsånger medans jag sitter på arlanda och väntar på att gå på planet.

Sandra och jag är ett bra team när det gäller matlagning och bakning har vi märkt, vi bakade jätte fina och goda bullar idag på hem kunskapen:)

nu ska jag kolla på avsnitt 15 av paradise hotel, lätt favvo pragramet just nu;D sen ska jag åka och träna, ingen vanlig träning idag.. vi ska öva inför lucia, vi på gympan ska lussa för alla föräldrar på söndag:)

ha de bra


(bilden tagen med mobil)

/elin♥

Onsdag

hej nu sitter jag i skolan och har bild och form, vi har sex stycken datorer här så alla sitter vid dom;p

På lördag ska fanny, hanna, sandra, cajsa och jag baka pizza hemma hos hanna och bara mysa innan jag åker, kommer sakna alla TJOCKT mycket här hemma. Nu är det bara 9 dagar kvar tills jag sitter i flygplanet påväg till vama Thailand!!!!!!(#'


Här har vi en KLOCKREN bild som fanny gar gjort på paint den här lektionen!!! Asså kolla på den då vet ni hur det är i våran klass! Killar är omogna och datanördar!!! bara så ni vet;D



 



/elin♥


chicy.se

chicy.se har så himla mycket snygga kläder, jag har hittat massor av stora långärmade tröjor som är både snygga och sköna!








armbandet+tröjan!!!!!






/elin♥

U-cupen 2009 Göteborg

Nu har jag kommit hem från göteborg. Vi har varit och tävlat ungdoms cupen. Det är mycket roligt och kaosigt som har hänt. Om jag skulle berätta allt skulle de ta flera timmar. Men andersson förälskade sig iallafall sig i en kille på mc donald's på 1 minut om inte ens det! Kärlek vid första ögonkastet kallas det! Lägger upp lite bilder istället för att gagga.

By the way....... VI VANN!!!!!!!!! :D



en väldigt fräch bild på moa's fot som hon stukade/bröt i tisdags,
hon fick en spricka i cp knölen-.-



ebba är trött



de kallas kärlek

kolla vad cool jag är!!!!!!!!!!!







Onsdag

Idag efter skolan åkte jag och mamma upp en snabbis på m-berg och skulle leta efter skor... men inga skor hittade vi men jag hittade en jul/nyårs klänning som jag kan ha i Thailand, och ett par leggings.









/elin♥

RSS 2.0