Ditt innehåll här

Grattis mamma

Ny vecka i skolan, fast det gör inget! Bara några dagar kvar, lika bra och inte klaga. Efter skolan åkte Hanna, Fanny och jag upp på stan och hittade till sveaparken, kungligt bra för att vara oss! Sen åkte vi upp på stan igen och mötte Cajsa en snabbis för att köpa lite godis tills imorgon då vi ska ha ett ''nationellt'' test och sitta och skriva en uppsatts i två timmar.
Nu ska vi åka upp på stan för att käka middag på Amano, Mammsen fyller år.
/elin♥

Sunshine

Söndag och kanon väder, låg ute och solade över en timma förut, nu sitter jag och passar två kanainen som inte får rymma... igår så var jag, sandra och mamma på kaninjakt i hela skogen och letade efter ena kininen som hade rymt! Efter ungefär en hel timme i skogen hittade Sandra den och vi fångade den. Mohahahaa
Nu måste jag fixa mig lite, ska på kals.
Grattis världens bästa mamma på Mors-Dag!
/elin♥

Saturday in pictures

Idag spenderades dagen först med Sandra och vi hattade på massor av saker. Sen reserverade vi biljetter och mötte Fanny på stan för att sen se ''Sex and the City 2'' Den var jätte bra och rolig.
Finn ett fel...
/elin♥

Ben & Jerry

Dom enda killar som förstår sig på tjejer är Ben & Jerry.
/elin♥

Friidaayy

Jag och pappa sitter och kollar runt på longboard på internet. Har hittat en sjukt snygg och en som verkar bra för mig. Hollywood.se har jätte många.. Jag önskar mig en av familjen eftersom jag fyller år snart.

''den snygga''
/elin♥

Torsdag

Åkte upp med Fanny på stan efter skolan, vi gick mest och kollade och drömde bort oss mot en longboard! Vi vill ha en och åka på i sommar och lära oss... men hur det ska gå till vet vi inte. Kunde knappt hålla balansen i affären men men. Och så tog vi en baguette på något ställe inne på kompassen. Sen ville Fanny ta ett till hål i örat men vågade inte göra det själv så hon ville att jag också skulle.. ''gör du gör jag'' tillslut efter en lång tvekan satte jag mig på stolen och fick en näl inkörd igenom örat.
Skoltröjorna har äntligen kommit, tog ungefär 4 månader men what ever.
/elin♥

Onsdag

De är jag som får gåshud över hela kroppen när jag faktiskt börjar fatta att det är sommarlov snart!
1...2... inte långt kvar till 3 nu tjejer!!! (bara några som förstår)
Om exakt två veckor är hela skiten klar för hela 8:an och ett helt sommarlov väntar! Vi har suttit på stolarna inne på Club 700 och lyssnat så alla fina sommarlåtar och haft gråten i halsen och gåshud överallt och bara känner hur lycklig man är!
/elin♥

Tisdag

Jag känner jag jag är lite seg med bloggandet men man har ju sina perioder. Slutade tidigt idag så nu ska jag bara slappa och ha det skönt! Allt plugg är klart nu också och det känns riktigt skönt!





/elin♥

Söndag

Dansuppvisning igår igen, riktigt kul ville bara springa upp och köra igen och igen! Sen sov Emma och vi har hunnit kollar på Alvin och gänget 1 och 2. Jätte gulliga filmer vi grät till första. Nu ska vi snart äta och sen ta bussen hem till Clara som kom hem från France idag.

från uppvisningen..





/elin♥

Fredag

Har haft fullt upp, grillkvällar, dansuppvisningar, mobilkrångel, slöhet och sånt.

Var på nya parkteatern frpn halv 6 till halv 10 idag. Jag är riktigt trött nu!



Godnatt
/elin♥

Every day is so wounderfull

Kortis dag i skolan, Hanna och jag köpte jordgubbar och choklad och smälte chokladen för av njuta.
Just nu sitter Hanna och snackar med sig själv och letar efter något kul att sätta på sin kropp imorgon.




                                           
                                            

/elin♥

All dressed in love

Veckan i skolan är konstigt skön, gustavsvik idag med klassen, men bara en timma fast vi hade skit kul i alla fall. Sen åt vi tjejer på Mc'Donalds. Sen nåra lektioner. Mötte sedan mamma på stan för att fixa lite saker. Och nu har jag äntligen hittat en klänning till konfirmationen.





/elin♥

Söööndag

Igår var det underbart väder, inget slöseri med att sitta vid datan då. Jag Jennie och Stephanie åkte upp på stan och åt lunch på Java och sen hyrde film och lite så. Och så hittade jag min mobilsladd!

Idag har det varit genrep inför dansuppvisningen. Och ja det gick väl bra men ja.. emma!
När jag kom hem så blev allt bara jobbigt och jag blev jätte trött så antlingen håller jag på att bli sjuk eller så är jag bara jätte trött.



/elin♥


Gal-en tupp

Sju gånger på en minut, är detta okej?




/elin♥

Fredag

Jag har jätte ont i armen, eller i själva armbågen har inte alls sovit mycket inatt. Idag har jag varit på m-berg med Fanny. Vi var riktiga skogsmullar och bara gick runt och bad om att vi inte skulle träffa någon. Men jo det klart vi gjorde i alla fall. Nu står Fanny förtvivlad framför spegel och provar kläder. Och jag orkar inte ens försöka mig på den utmaningen. Ikväll ska vi på club nordic som äntligen blir av, fast äntligen ska jag inte säga eftersom jag egentligen inte vill gå men nu har vi en biljett som kostade 140 riksdaler så går vi dit och kollar lite och annars åker vi hem om det inte är kul.




/elin♥

Torsdag, kristihimmelfärd, stockholm, grönalund

Grönalund var så sjukt kul, jag har skrattat från morgon till natt idag. Magruter i magen ja! Ont i halsen har jag också och det finns det ju en ganska så realistiskt förklaring till men ont i armbågen har jag också och det var bara för att Anchi inte kunde hålla kontroll över sitt huvud så de flög in i min armbåge och jag nockade henne under ögat fast jag fick endå skit ont. jaja vem bryr sig. Filip vann ju en stor choklad och jag fick ju damp! Sebbe slösade 300kr på en bolljävel, hur orkar man lixom.

Nu sitter jag och dippar gurka i någon slags vitlöksdipp tror jag. Sen behöver jag verkligen sova!

Nu har jag spillt dipp i sängen 2 gånger också + att jag fortfarande inte har fyndat fram mobilsladden.

en underbart sexig bild!!!


/elin♥

Tripp trapp trull

Sista praodagen idag, känns riktigt skönt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt med Hanna. Och imorgon blir det Grönan med vilka vet jag inte riktigt och när tåget går vet jag inte heller. Kanske borde ta reda på det!

Min mobilsladd är borta så bilder och filmer kan ju inte överföras till datorn, blir ju irriterad!




/elin♥

Jag får ju ryck

Jag får ju damp, jag skulle ta en kudde och råkar välta ner hela vattenglaset över mig, sängen och mobilen.
Så jag var tvungen och bädda nytt!




/elin♥


Sista praoveckan

Nu är det bara två dagar kvar på proen eftersom torsdag och fredag är vi lediga. Idag har Sandra och jag gjort drygt 450 chokladaskar. Vi är kungar. Imorgon fyller lilla flutt Sandra 15 år!!



/elin♥


Söndag

Halv nio imorse åkte jag, mamma och pappa till Stockholm för att gå på förträff för konfirmationslägret i sommar. Jag ska tillbringa nästan 3 veckor där. Jag vet att det kommer bli underbart kul. Är skit taggad. Min resväska kommer vara 100kg överfull! Men nu ska jag fixa lite och så, imorgon börjar praoen igen i yttligare tre dagar sen på torsdagen ska jag, emma, anchi, erica, anton, sebbe, john och filmip dra till grönalund över dan.



/elin♥

Lördag

Sitter hemma hos Anchi nu med Emma, Clara, Anchi och Sebastian. Vi har beställt pizza/rullar/tallrikar.
Nu ska jag inte göra någonting
hejdå

BILDJÄVELN GÅR INTE OCH LÄGGA UPP!!!

/elin♥

Fredag

Klockan sex mötte jag och Sandra upp Cajsa och Fanny utanför SF för att se den nya filmen ''The last song'' som hade premiär idag. En sjukt bra film men också väldigt sorlig. Alla i hela salongen satt och snyftade. Nu har jag och Fanny ätit potatisklyftor och kyckling och nu lyssnar vi på musik från filmen och frossar chips. Hon ska sleepa här! :D




/elin♥


Onsdag

Sitter och lyssnar på gamla låtar som man lyssnade alldels för mycket på i vintras och i sommras.

Min prao, hmm jag vägrar gå till den, jag ska byta. Alltså jag gjorde absolut ingenting igår men nu har jag ringt till sandras prao, och hon är på en chokladfabrik. Och jag får vara där! Jag tycker att det ska bli sjukt kul att se Sandra och Elin på en chokladfabrik.

Nu ska jag kolla på sista avsnittet av Andra Avenyn mitt absolut favoritpreogram och det är sista avsnittet jag blir ju deprimerad!

Have a nice day, bye



/elin♥

Hej jag har ont i kroppen

10.00-12.00 rätta till lego så det skulle vara snyggt på hyllorna. Men annars har det varit ganska kul. Jag har bara sjukt ont i benen och resten av hela kroppen eftersom jag har stått upp en hel dag.

En kund frågade efter födelsedagsljus och jag kunde inte höra vad hon sa! Jag trodde att hon pratade sitt hemspråk fast hon pratade svenska så jag bah: what did you say!? haha och sen förklarade hon med armar och mun och tillslut förstod jag och skickade henne till en annan som jobbade där, skit kul och se hans min när hon började prata! jag gick och skrattade för mig själv länge efter de.

På min lunschrast gick jag in en snabbis på gina också och hittade ett linne.
              

/elin♥


Måndag och prao

Måndag morgon och jag börjar 10 sjukt länge sen jag hade sovmorgon. Ska ta bussen om exakt 16 minuter. Vilka kläder ja ska ha på mig is still a mysterium! Haha men jaja nej nu ska jag bara ta en tröja och sätta på mig...sådärja. Nu måste jag verkligen gå ner och äta frukost!

byee




/elin♥


Söndag

Trodde att jag skulle bli magsjuk inatt, usch inte kul!

Idag har jag och min familj varit och hälsat på farmor i Askersund också, nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på eftersom jag inte mår toppen direkt! Imorgon är det prao som gäller, ''Liten blir Stor'' som ligge inne på träffpunkt. Vi får väl se hur tråkigt det kommer bli, tiderna 10-18 gör ju inte saken bättre.

det ser nästan ut som om jag har kort hår! coolt vaaah!





/elin♥ 


Hurtnissar

2.5 km på 15 minuter. Det är faktiskt bra för att vara mig och Fanny. Mina ben är spaghette, jag behöver en ipren och en dusch sen mår jag toppen igen.
Värsta träningsveckan har det varit, friskis och svettis, dans x2 och joggat + gått/sprungit av olika skäl!

Känne mig stolt!
Vi känner oss stolta!

titta vilken het bild jag hittade asså!

/elin♥

Valborg

Valborg blev såklart bäst. Kvällen spenderades hemma hos Hanna i Björkhaga. Vi höll på med massor av konstiga saker. Och imorse fick jag och Fanny ett ryck att vi måste ut och springa. Jag väntar bara på att Fanny ska komma hem från stallet så ska vi dra ut och springa i spåret.

Lite bilder från kvällen.. inte mycket eftersom alla blev så groteskt fula! HAHAH





                         
2010                                                                                                                       2009

En falsk gör ingen skillnad, äkta vänner stannar föralltid!

Jag älskar er, Hanna, Sandra, Fanny och Cajsa ni är bäst!


/elin♥

RSS 2.0