Ditt innehåll här

Naglar, check

Köpte, negellackslimm på m-berg så nu är Hanna här också så limmar vi på naglaran en sista gång så dom sitter. Nu måste vi göra klart hemkunskapfrågorna och skriva lite på en berättelse som ska vara klar på fredag.





/elin♥


Söndag

Eftersom jag ska konfirmera mig i sommar måste jag gå till kyrkan 7 gånger. 7 gånger kommer aldrig bli av min imorde var jag där för andra gången. Nu har jag ätit lite mat och ska dra upp till M-berg med mamma.

/elin♥

Alichima alahaa lamahaa

Kom precis hem från Hanna. Först kolade vi på Robinsson och sen gick vi ut! Haha asså vi gjorde ju inga normala saker ute kan man ju säga!
Och så påbörjade vi en skräckis också, men den va så läskig så vi ville inte kolla mera på den.


Haha asså dethär satt vi och kollade på i fredags i skoan också! Så jävla äcklig!!!



/elin♥

Dagens och förblivna låt

Haha nu har Hanna och jag letat efter den sjukt bästa låten och vi hittade den!




Hahahah




/elin♥

Shakira - She wolf

Jag hatar låten, allstså jag kan inte lyssna på den!!! Asså hon låter som ja.. jag vet inte vad!!!!
Typ en traktordörr som möste smörjas eller något.

Shakira - She wolf = En falsk stön låt!




/elin♥

Lördag

Super fin lördag morgon.

Vaknade halv 10 och pallade mig inte upp ur sängen förrens 13.00. Känns så himla skönt och bara ligga och slappa och inte ha något speciellt planerat. Fast nu har jag faktiskt ätit och städat och snart ska jag duscha och sen gå till Hanna som bor 5 minuter härifrån.

Från mitt fönster, helt sjukt mycket snö:)


Jag tror det är en hare !? eller?


/elin♥

Fredag

Hindersmässan idag med Hanna och Sandra. Sen hem till mig och slappt och kollat på film. Hanna och jag fixade naglarna också.







noughat

vaaantar



/elin♥

Torsdag

Imorgon är det redan fredag, veckorna går sjukt fort.. tur de. Igår och idag var det dom första danslektionerna, skit kul var det faktiskt!

Imorgon bli det hindersmässan med Hanna och sen får vi se vad som händer på våran jord.

Nu ska jag plugga lite So och sen ska jag Z.z.Z.z.Z...


/elin♥


Onsdag

Onsdagen idag var en av de skönaste dagarna i skolan förutom dagen innan lov och sånt då. Dagen började iallafall med bild som vanligt, och skulle sedan fortsätta med en timmes spanska, läraren var sjuk så vi fick jobba med vad vi ville och sen var det lunch, efter lunchen hade vi bild och form, sen fysik (slappa och skratta.se lektionen) och sen skulle vi ha idrott ute i snön men läraren för idrott var också sjuk så vi kollade på film och slutade tidigare.

Nu har jag precis kollat klart på Andra Avenyn och bytt om till ''danskläder'' dansen börjar idag, ska möta emma sen utanför entré sen. Ska bli kul har ju aldrig tagit riktiga danslektioner förut, så nu får vi se hur det blir.





Ha en bra eftermiddag/kväll.





/elin♥

Måndag

Haha mina girls är ju fööööör coola. Jag visste att Paow och Dessi skulle till Örebro men tydligen inte Anchi och Clara. Clara gjorde reklam för La baguette och sa till dom att dom skulle gå dit och äta! Dom frågade vart det låg men endå gick dom till Pacos!!! JÄVLA DISSARE!!! 





/elin♥


God Natt

Godnatt allihopa nu ska jag sova!




/elin♥

Söndag

Sitter här och spelar guitar hero som är jäkla idiot. Så himla kul!!!






/elin♥

Lördags kväll

Igår var jag hemma hos Fanny och hade skit kul och flummade.. sov där gjorde jag också. Vid lunch tog jag 12:an från Fanny och mötte Cajsa och hennes mamma på stan eftersom Cajsa skulle ta hål i navlen. Pearcaren skulle inte kommer förrens tre så vi gick runt lite på stan och mötte upp mamma så gick vi och köppte lite skidsaker, en ljusblå skidjacka och en fleecetröja som man kan ha under. Klockan blev tre och vi gick till Cahara och Cajsa tog hål i naveln. Det blev skit snyggt.

Nu har jag äntligen fixat klart i mitt rum. Resultatet:

FÖRE:


EFTER:


FÖRE:


EFTER:






Sen fick det avsluta med god mat!




Och lite fula bilder!







/elin♥


Stan med Emma

Hola amigos!

Efter skolan idag vandrade jag och Emma upp på stan eftersom vi missade bussen.
Först gick vi till Cubus eftersom jag skulle köpa jeansleggings där. Sen gick ni till Emmas optiker för hon skulle på synundersökning, satt på några stolar som måste ha kallats ett väntrum och mittemot mig satt det en mamma och sin son som hon läste en saga för så jag lyssnade på saga i en halv timme. Sen gick vi till Saigon och åt sjukt god thaimat. Emmas och mina goa gammla favorit, padthai with chicken. Sen shoppade jag lite tröjor på Carlings också.




framsida

baksida










/elin♥

Tisdag

Hel hallå i stugan!

Sitter här nu och äntligen hemma efter en lång dag. Vanlig skoldag fast ovanligt mycket garv idag kanske!?(a'
Sen gick jag och Hanna hem till henne och gjorde en stor kopp med varm o'boy m. grädde sen påbörjade en film, den var faktiskt bra förutom vi inte hade något bra tålamod till det. Istället roade vi oss med det vi tycker är kul, behöver inte beskriva mycket mer än så, tänk på att det är Hannas och min nivå det ligger på. Sen åkte jag hem och sen följde jag med pappa och köppte byrån ooch lite annat småplåtter.





/elin♥


Måndag med Fanny

Hola amigos!

Dagen idag har tillbringats i skolan och sen hem till mig med Fanny på efterkälken.
Vi gjorde skit goda mackor och ett stort glas med varm o'boy m. grädde. Sen tog va massa kort och flummade framför kameran!














/elin♥



 


Sunday

Nu ska jag på kalas !




ha en toppen dag!




/elin♥


Friday night

Sitter hemma hos Anchi nu med Emma och Clara. Emma ligger på golvet och sover väl snart, Anchi och Clara sätter på en film just nu. Boys and girls.




vi har kollar på massa bilder från min stuga från i sommras, vi länktar som fään till sommaren.


/elin♥

Åter till den gamla tråkiga vardagen!

Jahap, hade då länktat lite till skolan för att träffa alla igen men nu vill jag tillbaka till Thailand!!! Det är ju helt sjukt kallt ute det går ju knappt och andas. Idag var det skola då en helt vanlig dag med tråkiga lektioner sen åkte hanna och jag hem till mej och sen CYKLADE vi till Marcus. Lägg märke till att vi cyklade, och det var inte underbart någon stans bara fruktansvärt! Där var också fredrik, sebastian och buchner. Nu är jag hemma igen och hanna åkte nyss, ska duscha snart väntar bara på att duschen ska bli ledig.

Tidig godnatt blir det också, är verkligen inte omställd än. Klockan är lixom 2 på natten för mig nu egentligen.

                  



/elin♥

Hemma nu!

♥Hej allihopa!

Nu är jag hemma igen efter en toppen resa. Resan hem gick bra och snabbt! Sov bort nästan hela resan hem på det stora planet. Jätte skönt. Från 40+ till 22- var inte det roligste kan man ju säga! &0 graders skillnad!

Nu har jag packat upp alting också, en aplåd till mig själv tycker jag faktiskt för jag hatar att packa upp. Emma, anchi och clara kommer sen också!!! :D




















Haha älskar tröjan!









haha sååååå klockren!





/elin


Onsdag i Thailand

Tjena mitt bena som en thai säger när man går förbi hans butik.

Idag stannade jag och stephanie kvar på rummet eftersom ingen av oss mådde sådär super! Lite senare drog vi ut på stan och käka och shoppade lite småsaker. När vi kom hem var vi skit svättiga så vi sprang ner till poolen och badade. Men ett problem för mig är att jag inte kan doppa håret för det är så mycket klor i vattnet så mitt hår blir alldels grönt! inte kul! Elin Ina Lovisa Hirtl, alltid nya ideér! Jag hittade en sådära otroligt jätte ful plastmössa som man kan ha om man inte att håret ska bli blött när man duschar. En varsinn sån drog vi på oss och traskade ner till poolen. Folk kollade lite grann!








Haha göllig bild!


helt sjukt fula!!!!!


/elin♥

Måndag i Thailand

Okej, en helt sjuk dag! Dagen började med att vi tog en long-tail-boat till chicken island och vädret var jätte fint. När vi låg på stranden kom det en apa, en apa som bara ville åt allas mat och apor kan vara farliga och bitas så de va skit läskit. Lite senare kollade jag in mot land och såg världens oväder som började dra sig mot oss. Klockan var då 14.00 och vi skulle åka hem vid 16.00! Great! tänkte vi! Men vi hade tur så vi kom med en båt vid 15.00 och då var det bara gasen i botten hemmåt! Hela vägen hem blixtrade det och åskade de, så speciellt säkert var det INTE! Sen när vi äntligen nådde land efter en hemsk resa sprang vi upp på gatan i spöregnet och tog en tuktuk hem. Foten inne på hotellrummet kändes riktigt bra!








Vänster sida av båten!!!

höger sida av båten!!!



/elin♥







Lördag i Thailand

Hello!

Lite bilder från nyår, de flesta ligger ju redan uppe på facebook men tänkte lägga upp lite mer. Nyår va toppen i alla fall:)

Just nu är jag bara lite irriterad eftersom jag har fått öroninflamation eller något konstigt. Kan inte ens röra örat:S

Nu ska jag ta ett bad.



jah bilden visar ju det mesta, var med i en tävling på nyår! hahah


Vann gjorde jag!!!! hahaha en vinflaska och ett skit fult gosedjur! jag vet jag äger:D


Skååål på balkongen med hela familjen och kolla på alla fyverkirier:)









/elin♥


RSS 2.0