Ditt innehåll här

Trötter själv

Höll på att somna när jag var på bussen hem från dansen. Så himla skönt och sitta nästan själv i hela bussen längst bak på fyra säterna och bara lyssna på musik och kolla ut. Nu ska jag äta och sen vill jag sova men det kommer aldrig jag göra i alla fall så dom tankarna kan ju bara dränka sig.

Lite kaos på fysiken idag.. eller det är det jämt men nu har vi en LITEN del dokumenterad.






/elin♥

Monday

Äntligen är McFlurry Marängswich tillbaka!

Jag har nu suttit och skrivit på en födjupningsuppgift hur länge som helst, den börjar ta sin form är snart inne på mitt 5:e A4!!!!




/elin♥

I belive in you

Hanna på skype och Sandra i cam.. hur tror nu det slutar för mig!? HAHHAHAHAHAHAHAHA herregud säger jag bara!!! Printade massor, men tyvärr är dom lite för... ja sandra? Det är nog bäst att dom stannar i en mapp på min dator i stället.

Våra känslor för hemkunskap!                                                 BLICKEN!!



/elin♥


Söndag

Snart blir det födelsedagsfirade.

Hare grymt!



/elin♥

Lördag

Mötte Emma och Clara på stan, lixom förra lördagen gick vi till La'baguette och köppte baguetter. Sen buss hem till Anchi. Underbart väder har det varit, vi låg ute bredvid hennes pool och steekte!

Och Anchis pool ser sjuuuukt frestande ut men dem var sviin kall och smutsig.






/elin♥

Fredaaag

Sverige måste vara det ända land som kan ha, vår, sommar, höst och vinter på samma dag! Blir nästan farsinerad ju. Upp på stan efter skolan med Hanna och vi var nog i varenda butik nästan eftersom massor av saker måste handlas in nu och en fika på Bara Vara hann vi med också.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och är allmänt taggad, till vad har jag ingen aning om men just nu vill jag typ springa ett Matathon eller hur det nu stavas.

Imorgon bär det av till Anchi med Emma och Clara och med La'Baguette våran favvo och sitta och snacka massor av skit!








/elin♥


Onsdag

Skön dag idag i skolan, och allmänt en vanlig flumm onsdag. Vägen till och hem från konsthallen var vi ju bara allt annat än normala i alla fall..
Fysiken är också lika rolig somvanligt, det spårar ALLTID ur på fysiken.. speciellt med limmet kanske!!
Vidare hem efter skolan åt, kollade på Andra Avenyn och sprang till bussen som jag vet inte vad.




jag är heeeelt oskyldig!



/elin♥

Tisdag

Hahaha okej.. film + biologi inte okej vad kul det var. Skratt på hög nivå, vi kollade på ett allvarligt program om när dom pratade om kärlek och sånt och helt plötsligt visade dom videon, lite sjukt blev det.

Efter skolan cyklade Cajsa och jag och Fanny sprang som två kottar efter upp på stan och gled omkring lite och Fanny fixade lite saker sen gick vi hem till Cajsa och gjorde ingenting.




/elin♥

Måndag

Upp på stan efter skolan med Hanna, klippte mig. Så nu är alla slitna toppar borta! Sen skulle Hanna kolla på en jeans jacka men det blev så att jag råkade shoppa lite jag med..







/elin♥

River Flows in You

Låten som Elin har lyssnat på i 1 timma nu men kan fortfarande inte sova!



/elin♥

Stay with me honey stay with me honey stay with me...

Söndag! Jag har inte gjort ett skit.. jo städat sen har jag bara suttit och typ dampat eller jag vet inte ens själv, sen fick jag väl något ryck och sprang ut med kamrean och satte på självutlösaren och sprang fram och tillbaka mellan kameran och studdsmattan som har stått uppe hela vintern men den funkade faktiskt ganska bra endå.





/elin♥

Lördag

Dagen har spenderats med Clara och Anchi. Åkte upp på stan och mötte Clara vid 12, köpte med oss La'baguette och åkte sedan hem till Anchi som äntligen har kommit hem från sjukhuset. Men hon är fortfarande inte helt frisk, jag och Clara fick åka ut på en cykeltur i Brickeberg eftersom hon behövde sova men vi roade oss i stormen.
 
Eller vad säger du Clara?





/elin♥


Onsdag

Har knappt varit inne på datorn dom senaste dagarna, tre prov denhära veckan så ni förstår väl andledningen. Nu ska jag ner och kolla på halv 8 hos mig, äta, duscha och sedan plugga lite matte och hemkunskap.

Hare bäst!

/elin♥

GodNatt

Nu är jag alldels jätte klar för att sova! Om 10 timmar väntar en hel vecka i skolan. En sådanhär jobbig vecka med massor av prov och utvecklingssamtal, kan det bli värre? Idag har jag faktiskt både pluggat spanska och matte, känner mig stolt för jag kan inte plugga.

Det är en konst att kunna plugga!



/elin♥


Sommarkänslor?

Jag och Jennie har legat ute i solen hela förmiddagen i shorts och bikini överdel. När det inte blåser och molnen inte täcker solen är det riktigt varmt! Känns nästan som sommar. Nu tänkte jag pumpa cykelhjulen och åka till Hanna eftersom jag inte orkar inte göra någonting så jag vill hitta på något.

Hare kanin.. va?

ääääsch ja fattar inte jag heller så fråga inte!





/elin♥

Ont i huvudet

Bilder kommer väl förhoppningsvis om Sandra inte glömmer kameran!

Boda Borg hela dagen idag.. vad ska jag säga! Inga kommentarer får räcka! Bussen hem, AJ nästan därifrån mitt ''ont i huvudet'' kommer ifrån. Jag, Fanny och Sandra satt längst bak i bussen och framför mig sitter en arab art av något slag...
För det första: Han luktade STARK arab som trängde sig in i huvudet!
För det andra: Han tog upp sin lilla minibok med en miljard konstiga täcken  och läste baklänges och sjöng på sitt konstiga språk. Från Karlskoga hem till Örebro i hela 40 minuter fick man känna och höra på stanken och sången!

Ingen bra bild men bättre än ingenting!



/elin♥

Fredag

Efter skolan åkte jag och Emma upp på stan och där vi också mötte Clara. Sen köpte vi lite fina presenter och godis.. men Emma har köpte sina jävla Ballerina kladdkaka istället eftersom hon har godisstopp! Sen gick vidare mot sjukhuset där vi hälsade på saknade Anchi. Hon har verkligen blivit på bättringsvägen nu. Hon kanske får komma hem på måndag:) vi var där ganska länge och sen åkte vi till Clara och särade oss. Jag och Clara skulle göra ett mobilfodral för att förhindra alla dessa repor men.. vi tar det en annan gång istället Clara. Imorgon ska jag, Sandra och Fanny åka till Boda Borg. Herregud vad kul vi kommer att ha! Men nu ska jag duscha och fixa.

bye.



Verkligen INGA kommentarar Sandra!



/elin♥

Onsdag

Idag har Emma och jag tränat showen som vanligt, sjukt kul är det! Jag förstår mig inte direkt på dom nya bussarna men det löser sig väl med tiden. Nu ska jag duscha och sen ska jag kolla på Andra Avenyn på datorn eftersom Grays är samtidigt.

Anchi du måste bli frisk gumman!
Vi saknar dig massor!
Jag älskar dig Angelica Thunell.




/elin♥

Tisdag

Sjukt segt med skola igen. Sommarlov tack!

När jag kom hem gjorde jag värsta vitamindrycken med melon, kiwi, mandarin och annanas. Den blev sjukt god, snacka om nyttigt!

Nu ligger ja och bara slappar och kollar på film, underbart skönt!




/elin♥ 


Tisdag

Imorgon är det skola ingen.. buhuu!

Åkte hem till Sandra imorse, och vi två bäddade ner oss i hennes säng och satte på ''Shrek den tredje''. Vi lagade mat också, pommes och hamburgare blev det riktigt gott, sen åkte jag hem och upp på stan och mötte Emma och Clara för att hurta oss lite på Friskis och Svettis. Nu ska jag ta en dusch och kolla på en film om jag jag hinner.

/elin♥

Lördag

Kom nyss hem från släktisen med mera. Imorgon ska vi åka till Sthlm till min faster och kusiner. Men nu ska Elin sova för annars kommer hon vara död imorgon.

Puss och kram


/elin♥

Jag älskar våren

Har legat ute i solen nu i shorts och en stor t-shirt i säkert 2 timmar sammanlagt. Så sjukt härligt med vår. Jag kanske till och med har blivit lite brun om benen!!!






/elin♥


Glad Påsk

Vaknade av att mamma tassade in på mitt rum och la en lapp på golvet.. hemlig som hon är. Somnade om och sen när jag vaknade igen läste lappen och gick till badrummet som det stod där fanns det godiiiis sen skulle jag gå ner till köket också och där fick jag ett par björnborg trosor:) Nu ska jag stänga av datorn, sätte på mig shorts och ta med mig musik och sätta mig på en stol på framsidan och njuta av våren.




/elin♥

Lite inköp






/elin♥


Fredag

Nu darar jag till marieberg med mamma. Vi fick ett litet ryck, vi orkar inte vara hemma och dega så vi åker ut dit och fikar och kollar lite.

Seeya




/elin♥

Jag hatar att bli lurad men att luras är skit kul

Just nu sitter jag fortfarande och snörvlar för att jag har gråtit som en liten bebis. Klockan var 00.00 och jag sitter på min cykel påväg hem från Sandra, i mobil har jag Sandra och Fanny som snackar. Plötsligt lite längre fram står det ett barn, man ser ben, skor, överkropp och armar med kläder men inget huvud! Jag slänger mig av cykeln och vänder fort som fan och trampar i 190 bort från den och kollar bakåt hela tiden, sen upptäcker jag att jag inte ens vet vart jag är längre så jag vimsar omkring lite och kommer till slut hem. 

Det är något jävla aprilskämt!!! Jag blir så jävla förbannad! Lixom jag kan driva med folk, men det är fan inte kul när någon driver med mig!
eller... vem vet vad det var egentligen..
Haha aja kvällen var i alla fall guld bortsätt från ''bebisdockanutanhuvud''


liten movie..







/elin♥

Onsdag, hanna, jordgubbar, choklad, mys

Mötte Hanna utanför Haga förut och vi köpte årets första jordgubbar mm. Nu har vi tjockat i oss allt.. eller inte tjockat det är ju ganska nyttigt iallafall det mästa. Vi har tagit kort i mängder också men blev någon bra... nej, det spårar ju endå bara ur!







/elin♥

RSS 2.0