Ditt innehåll här

30/7 Fredag

Nu är det dags för fredagsmys..
/elin♥

29/7 Torsdag

Jag blir så ''otroligt'' glad när man vaknar och knappt ser ut genom fönstret... Fast dagen har varit jätte mysig i sig. Bara legat i soffan, läst och kollat på film. Var ute med båten en stund med pappa för att fiska lite. Imorse kom han hem med 17 aborrar. När vi åkte ut fick vi en! Hur är det möjligt!?
Jag hörde att det var fint väder...
/elin♥

28/7 Onsdag

Igår var det en sugerfinkväll, jag Jennie och Mathilda åkte ut med båten och badade, senare åkte vi ut igen när det började mörkna och fiska lite. Det gick verkligen inte bra men det var en supermysig kväll, en miljon färger på himlen.
Nu sitter vi och spelat Guitar Hero.
/elin♥

Måndag

Innan Anchi, Emma och Clara lämnde mig idag hann vi ut med båten och åkte ring. Det går verkligen inte att beskriva hur kul det är! Men nu sitter jag här själv och pratar med Sandra i skype. Saknar mongobarnen därhemma.
/elin♥

Sista dagen med mongobarnen

Vi är verkligen bäst på att göra det bästa av situationen!

Krocket i regn med bikin det gillar vi!
Vårat fina bakverk, kladdkakan till vänster är min och den till höger är Claras...
/elin♥

Myskväll i regnigt väder

Sommarfest vid båthamnen idag, vi gick dit och fuskade oss igenom en tipspromenad, självklart vann vi...två bollar och två hopprep clara vann även en otroligt ful keps på lotteriet.
Ikväll har vi ätit pizza och spelat poker nu sitter vi med godis och kollar på Beck - Enslingen.
Haha ja om man inte föredrar botox kan man ju alltid köra på en annan metod...
/elin♥

Fredag

Vädret suger men vi gör det bästa av situationen i alla fall. Förut så bakade vi supergoda kladdkakemuffins och dom blev så sjuuukt goda.
;
Sen åkte vi ut med båten och åkte med ringen efter. Det är så otroligt kallt ute också så man hade ingen känsel i hela kroppen!
Här kommer det några av bilder som vi tog.
/elin♥

Torsdag

Imorse åkte jag och pappa till en liten ort där Anchi skulle rulla in med tåget..hon missade tåget och hon var tvungen att ta nästa tåg, pappa och jag orkade inte åka hem så vi hade en timma på oss att upptäcka en pytte liten ort. Vi skulle leta efter en bygghandel dit pappa var tvungen att gå in och köpa lite skruvar. Efter åkt ett tag på en motorväg en stund stod det plötsligt Welcome to China vi fattade ingenting men vi ville ju kolla vad det var.
Dethär möttes vi av och och vi fattade verkligen ingenting! Vart hade vi hamnat!?
Haha lite creepy
Men tillslut kom hon fram och idag har vi inte kunnat åka ut med båten eftersom det har blåst så sjukt mycket. Hoppas verkligen att det lugna ner sig. Men mycket garv har det varit idag.
/elin♥

Wednesday

Nu har vi precis kollat klart på en film och klockan är elva. Clara är ute och duschar i mörkret och Emma går mig snart på nerverna! Hoppar ni har det bra puss.
/elin♥

Nilsarna är igång...igen

Vid klockan ett idag kom vi fram till min sommarstuga jag, Emma och Clara. På torsdag åker vi och hämtar Anchi också. Vi pumpade upp vår nya åkgrej efter båten och testade den. Både jag och Clara ramlade av och jag råka välta den så Emma ramla också i. Sjukt mycket garv. Nu sitter vi och kollar på Beck och äter chips och Clara tjatar om hur sockersugen hon är så imorgon får vi nog åka och köpa godis.
/elin♥

Måste göras dag...

Nu har jag städat klart och har fixat lite musik men jag har ett problem.. det går inte att installera iTunes på min dator eller jag vet rättare sagt inte hur man gör. Men vad har man inte en hjärna till jag får väl tänka ut en lösning. För musik på iPoden är ju bara ett måste. Imorgon drar jag, Emma och Clara till min sommarstuga och Anchi kommer på torsdag den lilla efterblivna ungen. Nu ska jag fixa lite mat och kolla på SATC sen måste jag PACKA!!!
/elin♥

Ingen koll på dagarna...

Åkte upp på stan och mötte upp Emma och Clara utanför Gröna Grodan. Käkade en supergod lunch och blev proppmätt. Medans vi väntade på bussen gick vi till Ica och köpte med oss fika hem. Nu ska jag städa och senare ska jag bara slappa.
/elin♥

Min kreativa hjärna som sagt...

Här är min mat! Egen gjord currysås som bokstavligegn smakade B-A-J-S !
/elin♥

Lycka till till mig själv!

Nu tänkte jag laga mat! Jag vill laga något och vara stolt men jag lovar att det kommer sluta med snabbnudlar/pasta eller något liknande. Men nu jävlar mohahahha!

/elin♥

Awsome natt/dag

Världens bästa!
/elin♥

Hemma från Öland

Efter en kaosig hemresa är jag hemma igen i kära Örebro. En vecka har tillbringats på Öland och det har varit ett minne för livet det har verkligen varit superkul! Sverige har så sjukt fina semesterplatser man behöver faktiskt inte alltid åka utomlands. Jag kom hem igår men har haft fullt upp med att packa upp och träffa mina vänner.

Idag fick dagen tillbringas i gruvan med massor av kompisar från ''gamla'' gympan och lite andra, träffade också några därborta som inte var planerat. Dagen har iallafall varit superkul om den endå slutade i lite regn och en busstidtabell som redan hade gått ut i datum...lite mitt fel kanske...
Kvällen har jag bara njutit av med min bästa vän Hanna. Vi lagade tacos och satt och snackade hur länge som helt våra munnar gick i 190, efter en vecka ifrån varandra så har vi två mycket att prata om, sedan har vi börjar vårat Sex and the City marathon. Fem timmar har SATC rullat på tvskärmen och vi har tryckt i oss Ben&Jerry's under tiden.
/elin♥

Dag i repris

Eftersom gruvan är så himla nice så åkte jag, Fanny och Hanna dit idag. Vi tog med oss en engångsgrill och grillade lite och bara njöt en hel dag.'
Tagga Öland 2010!!!
Nu ikväll har jag packat till imorgon. Klockan 06.00 ringer väckarklockan... jag, clara och anchi ska klara av en hel resa med tre tågbyten och ett bussbyte... jag ser verkligen fram emot att få se hur det kommer gå. Våran destination ska bli Emmas sommarstuga på Öland. Där kommer jag spendera en vecka med världens bästa människor. Jag kommer inte blogga på en vecka men men.
/elin♥

Gruvan med Fanny och Thea

Idag var det ganska fint väder och ingen har väl lust att vara inne och inte göra någonting så jag Fanny och Thea åkte till Gruvan i Lanna. Vädret svek oss en stund men vi hade superkul iallafall.
För Fanny är ju snäll....
/elin♥

Hihihihihihihio

Okej, jag har beslutsångest typ, jag orkar faktiskt lägga upp bilder från konfalägret men det känns meningslöst och slöseri med tid när jag har gjort ett album på facebook och ungefär samma bilder kommer då att komma på bloggen, inte så kul kanske. Jag gör så att jag skippar det tror jag.
Hoppas att ni inte avlider.
/elin♥

Hemma bra men borta bäst - Borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma efter 18 underbara dagar med sjukt underbara människor på Graninge i Stockholm, ett minne för livet och vänner för livet, kan ju instämma att hejdå inte var kul! Mycket tårar blev det. Ledare som konfirmander.
Nu har jag rensat igenom nästan alla bilder från min kamera som vi har missbrukat under domhära veckorna, jätte mycket bilder och jag har inte ens lagt in från systemkameran än som säkert också är full av kort. Jag ska lägga upp bilder någon dag men nu ska jag duscha och sen sova i min EGNA säng och sova ut och vakna av mig själv och inte av kastrullock eller säckpipa musik. Men det kommer kännas jätte tomt utan alla min konstiga cp ungar i rummet, i 18 dagar och nätter har vi delat med varandra och haft mycket kul. Rum 202 stor kärlek! ♥
Graninge Konfa 2010 ♥
/elin♥

RSS 2.0